Lediga tjänster

Här annonseras alla utlysta tjänster inom Scenkonst Öst.

Scenkonst Öst AB bildades 2016 och består av de konstnärliga verksamheterna Norrköpings Symfoniorkester och Östgötateatern med ung scen/öst. Värdeorden mod, respekt och delaktighet står för bolagets gemensamma grund och förhållningssätt. Verksamheten har cirka 200 anställda och lika många eller fler med anställning på visstid. Omsättningen är cirka 220 miljoner kronor per år och ägare är Region Östergötland, Norrköpings kommun och Linköpings kommun.

PRODUCENT

TILL ÖSTGÖTATEATERN

Sista ansökningsdatum 2020-07-20

VAD INNEBÄR ROLLEN?

Som producent ansvarar du operativt för planering, ledning och samordning av produktioner och projekt. Du har budgetansvar för teaterns egna produktioner och projektleder från idéfas till premiär och över spelperioden, i nära samarbete med konstnärligt, tekniskt och säljande/turnéläggande team. Du ansvarar för informationsflödet in till projekten och ut till övriga medarbetare i teamet. Du leder och dokumenterar arbetet.

Som planeringsansvarig ingår årsplanering, produktionsplanering och arbetstidsplanering, samt att planera extern personals medverkan i produktionerna. Arbetet innebär att koordinera flera pågående produktionsförlopp parallellt.

Du ingår i ledningsgruppen. Även andra arbetsuppgifter med anknytning till hela Östgötateatern kan förekomma.

VEM ÄR DET VI SÖKER?

Vi söker dig som har god erfarenhet av att leda och driva större projekt i kombination med ett starkt intresse för scenkonst. Du kan komma från olika bakgrunder och branscher men viktigt är att du har erfarenhet från scenkonstproduktion, antingen genom yrkesmässig erfarenhet eller privat. Vi ser att du behöver ha haft ansvar för budget och haft en arbetsledande roll.

Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom en kulturinstitution och flerårig erfarenhet av att arbeta som scenkonstproducent. Då rollen kräver närvaro är det fördelaktigt om du är bosatt i regionen.

Att vara tydlig, entusiasmerande, drivande och lösningsorienterad är viktiga förutsättningar för att lyckas i tjänsten, liksom förmåga att analysera och omsätta information och kommunikation från flera källor och omvandla det till praktiska arbetsverktyg, utifrån verksamhetens ramar och resurser. Det är viktigt att du arbetar för hela teaterns utveckling samt ser samarbete som en förutsättning för en god och kreativ arbetsmiljö.

ANSÖK REDAN IDAG!

I denna rekrytering samarbetar Scenkonst Öst med Unik Resurs. Sök därmed tjänsten genom att klicka på ansök här (öppnas i ny flik) och registrera dig i Unik Resurs databas, detta för att följa riktlinjer enligt GDPR.

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt.

För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam, Kristina Lind på kristina.lind@unikresurs.se, 076 -778 15 13 eller Lovisa Holgersson på lovisa.holgersson@unikresurs.se, 070-774 01 31.

Väl mött!